Sisällön tarjoaa Blogger.

Sushi Bar Rice Garden

Mä rakastan sushia enkä kovin helposti kieltäydy, jos sitä on mahdollisuus syödä. Tässä eräänä päivänä tavattiin kaverini Petran kanssa ja tarkoituksena oli mennä johonkin syömään. Silmiin osui Sushi Bar Rice Gardenin kyltti, jossa mainostettiin lounasbuffetia (muistaakseni) 12e. Ei oltu siellä aikaisemmin käyty, joten päätettiin astua sisään. Sushibuffetit ovat mainio keksintö, sillä niissä pääsee maistelemaan useita makuja ja saa ainakin varmasti mahansa täyteen. Petran kanssa usein kaiholla muistellaankin Bangkokin sushibuffetteja, joissa liukuhihnojen ympäröiminä on tullut istuttua kerran jos toisenkin...

Heti sisään astuttua tuli tunne, että oli aivan alipukeutunut, kun suurimmalla osalla asiakkaista oli puku päällä. Suosittu businessmiesten lounastuspaikka siis. No, mekin oltiin kerrankin laitettu päälle jotain muuta kuin verkkarit, niin kehdattiin sentään mennä sisään. Tilaa löytyi ja päästiin nopeasti sushien kimppuun.

IMG_1946 (Large)

Sisustus oli miellyttävän harmooninen ja sushit kutsuvasti esillä kirsikkapuun alla.

IMG_1939

Sushit olivat sopivan tavallisia, sillä liian erikoiset jää ainakin multa usein syömättä. Niitä oli myös riittävästi tarjolla eikä suosikkeja tarvinnut jäädä kyttäilemään.

IMG_1943

Tarjolla oli myös merileväsalaattia, joka oli tosi hyvää! Oon aikaisemmin syönyt tätä vaan sushin päällä, mutta maistui hyvin ihan pelkästäänkin.

IMG_1944

Tarjolla oli myös dumplingeja. Mun täytyy kyllä sanoa, etten oo näistä niin kovin innostunut... Söin dumplingeja ekan kerran Lontoossa ja kaverin hehkuttaessa niitä, oli odotukset aika korkealla. Valitettavasti olin kuitenkin vähän pettynyt. Kyllähän niitä söi, muttei todellakaan ollut mitään sushiin verrattua himoruokaa. Tosin en mä kyllä sushistakaan ensimmäisillä kerroilla tykännyt... Rice Cardenissa otin yhden tälläisen, mutten tainnut edes syödä sitä kokonaan. Miinuksena oli myös se, ettei missään lukenut mitä nyytit sisälsivät (possua), vaan sitä piti kysyä henkilökunnalta.

IMG_1940

Iloinen Petra inkiväärin kimpussa! Myöskään noista palleroista ei voinut tietää mitä ne sisälsivät...

IMG_1945

IMG_1942

Sushit maittoivat oikein hyvin. Ei ollut ehkä maailman parasta, mutta buffetiksi keskivertoa parempaa. Lisää haettiin ja mahat tuli täyteen. Paikka oli viihtyisä eikä liian täynnä, joten pystyttiin vielä jäädä rupattelemaan teekupposten ääreen syönnin jälkeenkin. Sanoisin, että hinta-laatusuhteeltaan oikein oiva paikka!

Ei kommentteja