Sisällön tarjoaa Blogger.

Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna: aamupalalla

Palataan vielä hetkeksi Hämeenlinnaan. Nimittäin aamupalalle! Siellä tuli syötyä muutaman kerran pikkujoulushown aikaan ja ajattelin nyt teillekin kertoa millasta sapuskaa siellä oli tarjolla.

Aamupalat ja brunssit on ihania ja hotellissa yöpymisen kohokohta onkin mun mielestä juuri valmiiseen aamupalapöytään istuminen. Vaakunassa oli ihan kiva valikoima kaikenlaista.

IMG_2116

IMG_2115

Löytyi perus leivät, leikkeleet, juustot ja vihannekset sekä jogurttia lisukkeineen.

IMG_2113 (Large)

Lämpimissä ruoissa oli keitettyjä munia, kokkelia, nakkeja ja pekonia. Lisäksi oli riisipiirakoita, lettuja ja tietysti puuroa. Mä en muuten oikeestaan koskaan syö buffet-aamupaloilla puuroa, vaikka syön sitä kyllä kotona aika usein. Se on niin tavallista, ettei sovi musta tollasiin spessutilanteisiin...

IMG_2112 (Large)

IMG_2117 (Large)

Hotelliaamupalaan/brunssiin kuuluu ehdottomasti croisantit! Vaakunassa niitä onneksi olikin ja vielä appelsiinimarmeladiakin päälle laitettavaksi. Noita tuli muutama yöpymisten aikana syötyä...

IMG_2111

IMG_2120

Se on kyllä hassua, että vaikka olis kuinka paljon vaihtoehtoja, niin mä yleensä syön aika samoja juttuja hotelliaamupaloilla. Aina pitää saada munakokkelia ja pekonia, joku leipä ja riisipiirakka, jos on. Ja sitten tietysti niitä croisantteja tai lettuja. Kaakao on aina plussaa. Eli aika vähälläkin tietysti pärjäisi.

Voi ei, nyt tuli nälkä näitä kuvia katellessa...

4 kommenttia

 1. Näyttääpä hyvältä aamiaiselta :)! Itselläni on aivan sama juttu, että syön niitä tismalleen samoja asioita joka kerta hotelliaamiaisella. Ehdottomasti tärkeimpiä ovat juurikin munakokkeli, pekoni ja croissantit! Ilman niitä aamiainen ei voi olla täydellinen :P.

  VastaaPoista
 2. Joo, se on kyllä hassua, että aamupalaa pitää hyvänä, jos siellä on mahdollisimman paljon vaihtoehtoja, vaikka ainakin mulle riittäis vaan noi perus jutut, jos ne on laadukkaita. :)

  VastaaPoista
 3. Mutta ollakseen hyvä mahdollisimman monen mielestä, siellä on oltava juurikin mahdollisimman laaja valikoima :P. Avovaimoni ei taas syö melkein mitään niistä, mitä minä valitsen aamiaisella :P.

  VastaaPoista
 4. No se on tietysti totta. :)

  VastaaPoista