Sisällön tarjoaa Blogger.

Joulutunnelmaa Helsingissä

Joulun tuloa ei Helsingissä voi olla huomaamatta. Eikä mun mielestä tarviikaan, sillä kyllä tähän pimeyteen vähän valoja ja tunnelmaa tarvitaankin. Tässä pieni pläjäys Instagram-kuvista, joita on tullut napsittua viime aikoina.

IMG_1981 (Large)

Mielipiteitä jakavat Forumin uudet jouluvalot. Toisten mielestä liian överit, mutta musta noi on kyllä aika hienot. En mä nyt kotiini tommosta valomäärää haluais, mutta yltäkylläistä jenkkityyliä on ihan hauska katsella tuolla Forumissa.

IMG_2046

Itäkeskuksessa mennään hieman hillitymmällä tyylillä, mutta valoja sielläkin riittää. Tuolla voi muuten vieläkin bongata niitä mun kuvia. En yhtään tiedä kuinka kauan ne mahtaa siellä vielä olla...

IMG_2047

Ja Itiksessä soittaa tietysti viime vuodesta tuttu jääkarhubändi! Balilainen on ihan hulluna näihin ja viime vuonna niitä pitikin käydä kattomassa useamman kerran ja ottaa videoitakin muistoksi.

IMG_2207

Keskustassa Aleksanterinkadun ja Mannerheimintien kulmauksessa on muutamia jouluisia myyntikojuja, joissa on myynnissä ainakin glögiä ja muita jouluherkkuja. Erityisen houkuttelevilta näytti makeat mantelit ja söpöt karamelliomenat. Ja ohi kävellessäni paikalla sattui olemaan myös joulupukki!

Vanhalla ei enää tänä vuonna järjestetä perinteisiä joulumarkkinoita, mutta Kaapelitehtaalla on uusi tapahtuma Kaapelin Joulu, josta löytyy paljon käsityöläisiä myymässä tuotteitaan.

IMG_2208

IMG_2209

IMG_2210

IMG_2211

Kaapeli olikin ihan kiva paikka myyjäisille ja siellä on myös muuta ohjelmaa, kuten joogaa, jumppaa ja joulupukki. Myyjäiset ovat auki vielä sunnutaihin asti.

Senaatintorilla olevat Tuomaanmarkkinat on vielä katsastamatta, mutta nekin jatkuvat vielä sunnuntaihin asti, eli eiköhän tässä vielä kerkeä sielläkin pyörähtää. Jostain kuulin, että siellä myytäisiin kuumaa mausteista omenasiideriä, jota pitää päästä ehdottomasti maistamaan. Join sellaista Lontoossa ja se oli kyllä herkkua! Ja siellä on karusellikin. Oi!

Loppuun vielä yksi joulufiilistely kuva ihan kotoota.

IMG_2206

Joo, ei oo ihan täydellisesti mennyt tää joulukuun herkuttomuus... Hups. Mutta ihan kiitettävästi kuitenkin molemmilla, niin ei jaksa asiaa liian paljon stressata. Eilen oli pakko maistaa vähän pipareita ja kauppareissulla tarttui homejuustoakin mukaan... Nam, nam.

Joko siellä ollaan pääsemässä joulutunnelmaan? Olis kyllä niin täydellistä, jos tänne eteläänkin tulis vähän lunta jouluksi, mutta taita jäädä toiveeksi vaan...

Ei kommentteja